Individuele rondreizen naar Vietnam © Travelmarker Reizen

Vietnam - Vervoer

Vervoer naar Vietnam

Internationale vliegtickets naar Vietnam

In combinatie met een landarrangement kunnen wij ook uw internationale vliegtickets voor u regelen. Houdt u er rekening mee dat u uw voorkeur voor een vertrekdatum en/of luchtvaartmaatschappij zo vroeg mogelijk aan ons kenbaar maakt. U maakt dan meer kans dat wij het voor u geschikte vliegticket naar Vietnam kunnen regelen, omdat kort voor vertrek veel vluchten al volgeboekt zijn.

U kunt hier meer lezen over het boeken van vliegtickets via TMreizen

Vervoer in Vietnam

Te land, ter zee en in de lucht in Vietnam

Uw vervoer tijdens de Noord-Vietnam Loop  © Travelmarker ReizenOver de weg in Vietnam

Onze rondreizen in Vietnam worden uitgevoerd met airconditioned auto´s of minibusjes met privéchauffeur. In het noorden van Vietnam maakt TMreizen eveneens gebruik van de trein.

Binnenlandse vluchten in Vietnam

In combinatie met onze rondreizen is het mogelijk een of meerdere binnenlandse vluchten in Vietnam of vluchten naar landen in de regio bij ons te reserveren. Deze vliegtickets ontvangt u niet bij uw reisbescheiden, maar pas van onze lokale agent bij aankomst in Vietnam.

Reizen per nachttrein

Wanneer u in Vietnam per nachttrein reist, reserveren wij een slaapplaats in een airconditioned 4-persoons slaapcoupe voor u. Tenzij u met een gezelschap van vier personen reist is dit dus geen privévervoer. De matrassen in de trein zijn redelijk comfortabel en het beddengoed schoon en netjes verzorgd. De trein heeft wastafels en een restauratiewagon, waar u naast frisdrank of bier ook een noedelsoep of andere maaltijd kunt nuttigen.

 

 
Vietnam
Individuele rondreizen
Reizen op maat
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Vrijblijvende aanvraag
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nlvolg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV