Individuele rondreizen naar Vietnam © Travelmarker Reizen

 

Individuele rondreizen door Vietnam


Vietnam van Zuid naar Noord

14 dagen € 1145

Op deze individuele rondreis bezoekt u de hoogtepunten van Vietnam tussen Ho Chi Minh City in het zuiden en Hanoi in het noorden. Hoewel de nadruk op het groene noorden van het land ligt is deze reis een prima mix van natuur & cultuur!

 

 

Vietnam van Noord Naar Zuid

13 dagen € 1085

Deze reis is vrijwel identiek aan die hiernaast, maar begint in Hanoi en eindigt in Ho Chi Minh City. U maakt kennis met al het mooie dat dit land te bieden heeft, van het tropische laagland tot in de koele en altijdgroene hooglanden.

Rondreis Cambodja & Vietnam Kort

apsara © Travelmarker Reizen12 dagen € 855

Deze rondreis voert u vanaf Bangkok naar de ruïnes van Angkor en naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. U reist door naar de altijdgroene Mekongdelta in Vietnam, waar u kunt genieten van het leven op en langs het water. De reis eindigt in Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon

Lees verder in Cambodja

 

 

Rondreis Cambodja & Vietnam Lang

apsara © Travelmarker Reizen18 dagen € 1185

Deze rondreis is identiek aan de kortere overland rondreis van Bangkok door Cambodja naar Ho Chi Minh City in Vietnam, maar wordt verlengd met een verblijf in de badplaatsen in het zuiden van Cambodja. Een must voor liefhebbers van zowel cultuur als zon, zee & strand.

Lees verder in Cambodja

 
Vietnam
Individuele rondreizen
Reizen op maat
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Vrijblijvende aanvraag
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nlvolg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV