Individuele rondreizen naar Thailand © Travelmarker Reizen

Thailand - Land van de eeuwige glimlach

wat doi suthep © Travelmarker ReizenThailand draagt niet voor niets de bijnaam 'Land van de Glimlach'. De Thai begroeten u altijd met een glimlach, zijn vriendelijk en bijzonder gastvrij. Thailand heeft nooit een koloniale overheersing gekend, en heeft daardoor zijn eigen cultuur goed weten te behouden. Tot 1939 heette Thailand het Koninkrijk Siam. De Thai noemden hun land hierna Muang Thai, ofwel 'Land der Vrije Mensen'.

Thailand is een perfecte mix van oude culturen en tradities. Het land is een schatkamer van het verleden, dat voortleeft dankzij talloze prachtige paleizen, tempels en boeddhabeelden. Ook de natuur is overweldigend; felgroene rijstvelden, dicht begroeide regenwouden, hagelwitte stranden en machtige berggebieden met klaterende watervallen en mysterieuze grotten.
Reizen door Thailand is allang niet meer primitief te noemen. Als u wilt kunt u uzelf tijdens een verblijf van alle moderne gemakken voorzien. Liefhebbers van culinaire avonturen zullen vooral verrast worden door de veelzijdigheid van de Thaise keuken.

Ons reisaanbod in Thailand is dan ook afgestemd op alle soorten reizigers; of u nu een cultuur-, natuur- of strandliefhebber bent, van avontuur of wandelen houdt, tijdens de rondreizen Thailand van TM reizen vindt u wat u zoekt!

Onze reizen door Thailand zijn prima te combineren met onze reizen door Cambodja, Laos en Vietnam

 
Thailand
Bouwstenen
Individuele rondreizen
Reizen op maat
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Vrijblijvende aanvraag
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nl

volg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV