Reis- en annuleringsverzekeringen © Travelmarker Reizen

Reis- & annuleringsverzekering

Onbezorgd op reis? Regel het via TMreizen !

Vakantie is iets om naar uit te kijken, om van te genieten. Weg van de dagelijkse beslommeringen. Een goede reisverzekering en annuleringsverzekering mag daarbij niet ontbreken. TMreizen kan dit in samenwerking met Allianz Global Assistance voor u regelen.

Reisverzekeringen

Iedereen die op reis gaat is verplicht een goede reisverzekering te hebben. Om u daarbij te helpen verkoopt TMreizen ook reisverzekeringen. Wij doen dit in samenwerking met Allianz Global Assistance. Met een reisverzekering van Allianz Global Assistance bent u uitstekend verzekerd. Deze verzekering biedt u een optimale dekking voor financiële risico's. Bovendien staat in geval van nood de Global Allianz Assistance alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar, wereldwijd.

De Aflopende reisverzekering

Als u op vakantie gaat, wilt u eigenlijk maar één ding: honderd procent vakantieplezier. Onbekommerd vakantie vieren. Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat u goed verzekerd bent tegen eventuele risico’s. En dan is het wel zo prettig dat er op onvoorziene momenten iemand voor u klaar staat. Dat is wat Allianz Global Assistance voor u doet met een reisverzekering op maat. U heeft al een reisverzekering met werelddekking vanaf €3,- per persoon per dag (inclusief S.O.S. hulpverlening, bagage, reisongevallen en medische kosten) exclusief assurantiebelasting en €4,50 poliskosten. Op de website van Global Allianz Assistance kunt u meer lezen over de aflopende reisverzekering.

Globetrotter Reisverzekering

Gaat u voor een langere periode naar het buitenland? Werken, stage lopen, rondreizen of vrijwilligerswerk? Dan is de Globetrotter Verzekering ideaal. Hiermee verzekert u alle soorten lange verblijven in het buitenland tussen 1 maand en 24 maanden. Op de website van Global Allianz Assistance kunt u meer lezen over de globetrotter reisverzekering.

terug

Annuleringsverzekeringen

U boekt uw reis ruim op tijd, want u wilt er zeker van zijn dat u tijdens uw vakantie terecht kunt op de bestemming van uw keuze. Maar dan is het ook zaak om direct een goede annuleringsverzekering af te sluiten. Er kan namelijk zomaar iets gebeuren waardoor u genoodzaakt bent uw reis uit te stellen of zelfs te annuleren. TMreizen is genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. Soms tot wel honderd procent van de reissom. De Annuleringsverzekeringen van Allianz Global Assistance vergoeden deze kosten. Wij kunnen deze voor u afsluiten.

Aflopende annuleringsverzekering

Met een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance zijn niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis gedekt, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die u noodgedwongen mist, worden immers ook vergoed! De Aflopende annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging. Op de website van Global Allianz Assistance kunt u meer lezen over de voorwaarden van de aflopende annuleringsverzekering (pagina 1 & 2)

Dubbelzeker annuleringsverzekering

Met de Dubbel-Zeker variant van de Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance speelt u helemaal op veilig. Moet u eerder huiswaarts, dan krijgt u niet zoals bij de standaard aflopende annuleringsverzekering alleen een vergoeding voor de niet genoten vakantiedagen, maar u krijgt de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie. Voor de dubbelzeker annuleringsverzekering betaald u 0,5% meer dan de standaard annuleringsverzekering. Op de website van Global Allianz Assistance kunt u meer lezen over de voorwaarden van de dubbelzeker aflopende annuleringsverzekering (pagina 1 t/m 4)

Doorlopende reis-en annuleringsverzekeringen

De doorlopende reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is zeer flexibel samen te stellen. Het is mogelijk om modules onafhankelijk van elkaar af te sluiten en voor belangrijke modules als Bagage en Medische kosten is zelfs keuze uit drie verschillende dekkingen. Op deze manier kunnen we u een passend advies geven. Op de website van Global Allianz Assistance kunt u meer lezen over de voorwaarden van de doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen.

terug

Alarmcentrale Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 34 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar u zich ook bevindt, als u belt word u in het Nederlands geholpen. Bij ongeval, ernstige ziekte, ziekenhuisopname en terugroeping i.v.m. overlijden of kritiek liggen van familie in 1ste en 2de graad, zorgt Allianz Global Assistance overal ter wereld voor snelle hulp (24 uur, 7 dagen per week bereikbaar), indien u een reisverzekering van Global Allianz Assistance heeft. Het telefoonnummer van Allianz Global Assistance is +31 20 592 9292.


terug

Verlies of diefstal van Bagage
· Doe bij diefstal of verlies van bagage, kostbaarheden of geld direct aangifte bij de politie.
· Neem geld, kostbaarheden en reisdocumenten mee in uw handbagage en laat deze dus niet als ruimbagage vervoeren.
· Laat bij vermissing of beschadiging van bagage op een vliegveld een P.I.R. (Property Irregularity Report) opmaken.
· Meld vermissing of beschadiging van bagage ook aan bevoegde personen, zoals treinconducteurs, hoteldirectie, reisleiding etc.
· Vraag altijd om een schriftelijke verklaring.
· Neem beschadigde (duurdere) artikelen mee naar huis.
· Vraag uw leverancier/reparateur om een onherstelbaarheidsverklaring als reparatie niet mogelijk is.

terug

Geneeskundige kosten

Uw primaire ziektekostenverzekering moet dekking bieden in het land en voor de medische dienst waar u kosten heeft moeten maken? Indien u geen ziektekostenverzekering in uw thuisland heeft of deze verzekering geen dekking in het land of op de plaats waar u medische kosten maakt heeft u geen recht op vergoeding van geneeskundige kosten. Vraag ter plekke altijd om gespecificeerde nota's. Het is dus belangrijk dat u bij medische hulp kunt aantonen dat u verzekerd bent. Neem daarom altijd uw verzekeringsbewijs van uw primaire ziektekostenverzekering mee.

terug

 

TMreizen en Allianz u een prettige reis !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
Reisverzekeringen
Reisverzekeringen
Annuleringsverzekering
Alarmcentrale Allianz
Verlies of diefstal
Geneeskundige kosten

volg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV