Reizen op maat TMreizen © Travelmarker Reizen

Stel uw reis samen met het team van TMreizen !

Reizen op uw manier !

Wat Doi Suthep © Travelmarker ReizenPer bestemming biedt TMreizen bouwstenen, losse hotelovernachtingen en binnenlands vervoer aan. Door deze te combineren kunt u op een voordelige en overzichtelijke manier uw eigen exclusieve reis samenstellen.

Omdat we beseffen dat het vooral bij de bouwstenen moeilijk is zelf een complete rondreis samen te stellen, bieden wij een aantal rondreizen aan die in feite ideale combinaties van deze bouwstenen zijn.
Mocht u toch iets anders wensen kunt u op het vrijblijvende aanvraagformulier aangeven welke bouwstenen u wenst en in welke volgorde, plus het aantal dagen dat de reis mag gaan duren. U kunt het aanvraagformulier bij onze bestemmingen vinden. Wij stellen op basis van uw wensen een transparante offerte voor u samen.

Indien uw aanvraag voor een reis op maat sterk afwijkt van de programma's zoals aangeboden op deze website kan het zijn dat wij u door tijdgebrek geen offerte kunnen doen toekomen. Dit is vooral in het eerste kwartaal van elk jaar het geval. Indien wij geen tijd hebben voor een aanvraag op maat delen wij u dit mee in onze reactie op uw aanvraag.

Neem vrijblijvend contact op een van onze medewerkers. Wij gaan dan direkt aan de slag met uw persoonlijke reisplan.

meer over onze bouwstenen


 
Reis op Maat
Thailand
Laos
Cambodja
Vietnam
IndonesiŽ
Sri Lanka
Nepal
India
Nicaragua
Costa Rica

volg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV