Individuele rondreizen naar Nicaragua © Travelmarker Reizen

Nicaragua - Onontdekt Centraal-Amerika

Kathedraal van Granada © Travelmarker ReizenHet nog relatief weinig bezochte Nicaragua heeft voor elk wat wils. Natuurliefhebbers zullen aan hun trekken komen in de nevel- en regenwouden van het land, zonaanbidders op de hagelwitte strandjes in de badplaatsen aan zee, op Corn Island, maar ook op de vulkaaneilandjes in het Lago Nicaragua en liefhebbers van cultuur in de vele pittoreske koloniale stadjes van het land waar de Latijns-Amerikaanse cultuur op elke straathoek te ontdekken valt. Buiten de steden zult u zich eeuwen terug wanen. Ossenwagens, paard en wagen of gewoon het paard zijn hier heel gewone vervoersmiddelen.

Ometepe © Travelmarker ReizenHoogtepunten van een bezoek aan Nicaragua zijn zonder twijfel de koloniale steden Granada en Leon, het vulkaaneiland Omtepe in het uitgestrekte meer van Nicaragua, de overal aanwezige actieve vulkanen zoals de Masaya en Mombacho, de stranden Juan del Sur en van Corn Island en natuurlijk de overweldigende natuur.

Het is in Nicaragua kijken en bekeken worden, zo weinig reizigers komen hier dat ook U een bezienswaardigheid bent. Zelden ontmoet u zulke vriendelijke mensen.

 

 
Nicaragua
Individuele rondreizen
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Vrijblijvende aanvraag
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nl

volg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV