Individuele rondreizen naar Nepal © Travelmarker Reizen

Nepal - Vervoer

Vervoer naar Nepal

Internationale vliegtickets naar Nepal

In combinatie met een landarrangement kunnen wij ook uw internationale vliegtickets voor u regelen. Houdt u er rekening mee dat u uw voorkeur voor een vertrekdatum en/of luchtvaartmaatschappij zo vroeg mogelijk aan ons kenbaar maakt. U maakt dan meer kans dat wij het voor u geschikte vliegticket naar Nepal kunnen regelen, omdat kort voor vertrek veel vluchten al volgeboekt zijn.

U kunt hier meer lezen over het boeken van vliegtickets via TMreizen

Vervoer in Nepal

Tijdens onze bouwstenen en rondreizen in Nepal maakt u gebruik van een auto met privé-chauffeur.

Binnenlandse vluchten

Op dit moment geldt nog steeds een negatief advies van de Europese Unie voor het vliegen met Nepalese luchtvaartmaatschappijen. Zij zijn op de zwarte lijst van de Europese Unie gezet omdat ze niet voldoen aan de strenge internationale veiligheidseisen of dit niet aan kunnen tonen. Er kan na boeking van de reis niet geannuleerd worden op basis van het feit dat dit het geval is. Overigens bent u ook als u gebruik maakt van een Nepalese maatschappij gewoon verzekerd via de reisverzekering. De complete lijst vindt u hier.  

Houdt u er verder rekening mee dat binnenlandse vluchten in Nepal door weersomstandigheden vaak niet doorgaan of vertraagd worden.

 
Nepal
Individuele rondreizen
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Vrijblijvende aanvraag
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nlvolg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV