Individuele rondreizen naar Nepal © Travelmarker Reizen

Nepal - Hotels

Opmerking bij hotels: De hotels als vermeld op onze website zijn vaak kleinschalige hotels die in het hoogseizoen of bij boeking kort voor vertrek volgeboekt kunnen zijn. Wij bieden u dan zoveel mogelijk vergelijkbare hotels aan. U krijgt indien dit niet mogelijk blijkt tegen kostprijs een upgrade naar een luxer hotel of goedkopere accommodatie aangeboden waardoor uw reissom juist weer omlaag gaat.

Verder is het zo dat vrijwel alle hotels met kerst- en oudjaarsavond een galadiner verplicht stellen. De kosten voor deze verplichte diners zijn vaak bij boeking nog niet bekend en liggen ergens tussen de 20 en 60 euro per persoon per diner, inclusief show (dans & zang).

Over driepersoonskamers

Houdt u er rekening mee dat wanneer voor een driepersoonskamer wordt gekozen het derde bed zelden een bed is van gelijke kwaliteit. Het is voor ons altijd lastig na te gaan wat er ter plekke bij wordt gezet.

 

 
Nepal
Individuele rondreizen
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Vrijblijvende aanvraag
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nlvolg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV