Individuele rondreizen naar Madagaskar © Travelmarker Reizen

Madagaskar - een continent in miniatuurvorm

meisje © Travelmarker ReizenMadagaskar, ook 'het rode eiland' genoemd, is het vierde grootste eiland ter wereld. Een bezoek aan dit bijzondere Afrikaanse land is een reiservaring om nooit te vergeten. Het is een weinig toeristische bestemming vol afwisseling: in landschappen, volksstammen en belevenissen. Het wordt wel eens beschreven als een mengeling van Afrika's mooiste kleuren en Azië's mysteries. Het eiland is echter noch Afrika, noch Azië.

Door de internationale gemeenschap uitgeroepen tot een van de ecologisch rijkste landen van de wereld, is de fauna en de flora er ronduit indrukwekkend: negentig procent van alle gekende lemuren leven er, naast de helft van 's werelds kameleons in een uniek decor van cactussen, baobabs, aloŽ's en een kwart van Afrika's bloemenvariŽteiten. Het land is goed voor vijf procent van de totale biodiverisiteit op aarde, terwijl het qua oppervlak nog geen half procent van de aardbol beslaat.

Het eiland heeft verder schitterende stranden van fijn zand en een aantal idyllische eilandjes voor de kust waar u heerlijk kunt relaxen of kunt gaan snorkelen bij uitgestrekte koraalriffen.

 

 
Madagaskar
Bouwstenen
Individuele rondreizen
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Vrijblijvende aanvraag
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nl

volg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV