Individuele rondreizen naar Laos © Travelmarker Reizen

Laos - Hilltribes, regenwoud en tempels

Laos © Travelmarker ReizenLaos is zowel geografisch als politiek een van de meest geïsoleerde landen van Indochina. Er valt voor de avontuurlijk ingestelde reiziger dus nog heel wat te ontdekken in dit nog niet door het massatoerisme overspoelde land. De Laotiaanse bevolking is zeer vriendelijk en behulpzaam, en zal een hartverwarmende indruk op u achterlaten.

Waar u ook in Laos heen gaat, u gaat zeker genieten van de uitgestrekte regenwouden, schitterende rivieren die meanderen door een grillig landschap met steile bergen en de prachtige tempels in de dorpen en steden.

Hmong meisje © Travelmarker ReizenOok zeer bijzonder zijn de hilltribes van Laos, die in tegenstelling tot de bergvolken in de omringende landen nog nauwelijks contact hebben gehad met westerse toeristen.

Liefhebbers van ongerepte natuur worden in Laos op hun wenken bediend, maar ook als u geinteresseerd bent in een van de best bewaard gebleven culturen van Indochina komt u hier ruimschoots aan uw trekken.

Laos heeft een aantal zeer bijzondere boeddhistische en frans-koloniale bouwwerken, en een stad als Luang Prabang is terecht door Unesco opgenomen als 'World Heritage Site'.

Laos' levensader is de machtige Mekong. Het is de belangrijkste transportader, en u zult hem reizend door Laos meermaals ontmoeten.

Wij bieden in Laos een aantal complete rondreizen aan.

 

 
Laos
Individuele rondreizen
Reizen op maat
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Vrijblijvende aanvraag
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nl

volg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV