Met de tram: Te bereiken vanaf de stations Amsterdam Centraal of Amsterdam Lelylaan met tram 17 (richting Dijkgraafplein), uitstappen halte Hoekenes (de 6e halte na station Lelylaan).

Met de bus: Te bereiken met stadsbus 19 vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Uitstappen bij de halte Tussenmeer/Wolbrantskerkweg.

Met de auto: Neem rijdend op de A10 (Ring Amsterdam) afslag s106 richting Osdorp. Bij de stoplichten aan het einde van de Cornelis Lelylaan, neemt u de middenbaan en gaat u rechtsaf en dan bij de eerste stoplichten gelijk weer links. U gaat vervolgens met de bocht mee naar rechts en dan met de bocht mee naar links de winkelstraat Tussenmeer op. Nadat u de brug halverwege deze winkelstraat bent gepasseerd, gaat u rechtsaf en rijdt u de Wolbrantskerkweg op. U ziet een wit appartementencomplex met bruine luiken aan uw rechterzijde. Travelmarker Reizen zit op nummer 21, dit is het achterste blok. U kunt de auto gratis parkeren in de Wolbrantskerkweg of na de bocht op de Botteskerksingel.