Individuele rondreizen naar Indonesie © Travelmarker Reizen

IndonesiŽ - Vervoer

Vervoer naar IndonesiŽ

Internationale vliegtickets

In combinatie met een rondreis of bouwsteen kunnen wij ook uw internationale vliegtickets voor u regelen. Houdt u er rekening mee dat u uw voorkeur voor een vertrekdatum en/of luchtvaartmaatschappij zo vroeg mogelijk aan ons kenbaar maakt. U maakt dan meer kans dat wij het voor u geschikte vliegticket naar IndonesiŽ kunnen regelen, omdat kort voor vertrek veel vluchten al volgeboekt zijn. Het is natuurlijk altijd mogelijk enkel het landarrangment bij ons te boeken.

U kunt hier meer lezen over het boeken van vliegtickets via TMreizen

Vervoer in IndonesiŽ

Binnenlandse vluchten

Garuda Indonesia © Travelmarker ReizenVanzelfsprekend kunnen wij in combinatie met een of meerdere bouwstenen of een rondreis ook binnenlandse vluchten in IndonesiŽ voor u verzorgen. U kunt onderaan het vrijblijvende aanvraagformulier aangeven welke vliegtickets uw wenst.

Soms geldt een beperkte bagagevrijdom van 15 kilo in plaats van 20 kilo voor de bagage die u incheckt en 1 stuk handbagage van maximaal 7 kilo (met een maximale afmeting van 40 cm x 30 cm x 20 cm. Voor Lion Airs dochtermaatschappij Wings Air geldt een bagagevrijdom van 10 kilo en 1 stuk handbagage van maximaal 7 kilo (met een maximale afmeting van 40 cm x 30 cm x 20 cm). Voor elke kilo meer betaalt u circa 0,5 tot 2 euro, afhankelijk van de gevlogen afstand. Wij kunnen helaas niet van tevoren extra kilo's voor u bijboeken op de vliegtickets, overgewicht dient u ter plekke bij te betalen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het tussentijds aanpassen van het aantal kilo's bagagevrijdom en bijbehorende tarieven door luchtvaartmaatschappijen. Uiteindelijk gaat het om relatief kleine bedragen.

Vervoer met privé-chauffeur

Uw privevervoer © Travelmarker ReizenOnze bouwstenen en rondreizen in IndonesiŽ worden uitgevoerd met eigen vervoer. U reist per airconditioned privé-minibus met chauffeur. De chauffeurs die wij gebruiken zijn goede en ervaren rijders, maar spreken soms niet goed Engels. Vaak spreken ze wel wat woordjes en zullen ze hun best doen om het u naar de zin te maken. En met handen en voeten komt u ook een eind. Ze kennen allen de route en de stops goed. Van onze agent ontvangt u bij aankomst in IndonesiŽ een zeer uitgebreid Nederlandstalig draaiboek, met informatie over de bezienswaardigheden die u tijdens uw reis kunt gaan zien. Omdat u met uw eigen chauffeur onderweg bent kunt u stoppen waar u wenst, bezienswaardigheden bezoeken of overslaan. In het draaiboek worden daar waar mogelijk ook alternatieve routes genoemd waarvoor u kunt kiezen. Dit is met name op Bali het geval. Er zijn daar directe routes, maar ook langere, interessante routes tussen plaatsen mogelijk. U kunt dan dus zelf bepalen hoe snel u van A naar B wenst te reizen. Op Sumatra heeft u overigens een engelstalige gids tot uw beschikking, zo ook op een aantal trajecten op Java en Sulawesi. De chauffeurs zullen met uitzondering van Sumatra, Oost-Java, Flores en het traject tussen Rantepao en Palu op de Trans-Sulawesireis echter niet de gedurende de gehele reis bij u blijven. Dit is gedaan omdat het in grote mate de prijs van de reis drukt. U betaalt voor een ‘wachtend’ busje tijdens een vrije dag namelijk evenveel als voor een rijdend busje op een reisdag, hetgeen niet slim is op een vrije dag aan het strand. Op vrije dagen, die omschreven worden als 'vrij verblijf' heeft u dan ook geen beschikking over vervoer. Mocht u op die vrije dagen toch vervoer wensen om erop uit te trekken is dit vrij eenvoudig tegen extra kosten via uw hotel te regelen, of via ons, indien u dit ons vantevoren aangeeft.
Op sommige trajecten, zoals bijvoorbeeld tussen Bandung en Yogyakarta, maken wij gebruik van de trein, tussen de verschillende eilanden van veerboten.

 

 
IndonesiŽ
Bouwstenen
Individuele rondreizen
Reisaanbod per eiland
Reizen op maat
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Aanvraagformulier
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nlvolg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV