Individuele rondreizen naar Indonesie © Travelmarker Reizen

Individuele reizen door IndonesiŽ met privévervoer

Taman Ayun op Bali  © Travelmarker ReizenIndonesiŽ is een van de meest fascinerende reisbestemmingen in ons reisaanbod. De Indonesische archipel is zo uitgestrekt en veelzijdig dat u er nooit op uitgekeken zult raken. Van het onvoorstelbare aantal van ruim 18.000 eilanden zijn er ongeveer 3000 bewoond. U zou meer dan een halve eeuw moeten reizen om elk Indonesisch eiland ťťn dag te bezoeken. Met zo'n immens land zijn de mogelijkheden voor de ondernemende reiziger enorm.

Door onze zeer uitgebreide kennis van en prima contacten in IndonesiŽ reist u met TM reizen langs de hoogtepunten van de archipel en bezoekt u eveneens plekjes waar de bevolking nog zelden reizigers heeft gezien.

Snorkelen voor de kust van Flores © Travelmarker ReizenIndonesiŽ is het land bij uitstek voor liefhebbers van korte en lange wandelingen en dat is nu precies ons specialisme op deze bestemming. Samen met onze lokale agent hebben wij in elke rondreis en bouwsteen in IndonesiŽ diverse bijzondere wandelingen opgenomen, die voor iedereen die graag de benen strekt goed te doen zijn. Indien u deze wandelingen niet wenst te maken is dit geen probleem, u reist immers met privé-vervoer. De rondreizen en bouwstenen op deze website zijn met zorg door ons samengesteld en bieden bijzonder veel afwisseling. Uiteraard kunnen ze eveneens als voorbeeldreizen dienen; u kunt ze naar smaak aanpassen, voorzien van deskundig advies onzerzijds.

Of u nu tijdens uw reis wilt gaan duiken of snorkelen op de mooiste locaties van de Indonesische archipel, wandelingen wilt maken door ongerepte regenwouden en langs de majestueuze vulkanen, rijstterrassen of nieuwsgierig bent naar de cultuur en historie van de diverse eilanden van IndonesiŽ, bij TM reizen bent u aan het goede adres!

Onze nieuwste reis! rondreis Zuid-Molukken

 

 
IndonesiŽ
Bouwstenen
Individuele rondreizen
Reisaanbod per eiland
Reizen op maat
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Aanvraagformulier
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nl

volg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV