Individuele rondreizen naar Indonesie © Travelmarker Reizen

IndonesiŽ - Hotels

TMreizen maakt in IndonesiŽ gebruik van kleinschalige en sfeervolle hotels. Meestal gelegen in het groen en daar waar mogelijk met zwembad. Bij ons dus geen onpersoonlijke meersterren hotels die in willekeurig welk land hadden kunnen staan, maar van de Indonesische gezelligheid en gastvrijheid voorziene hotels en resorts waar u zich snel thuis zult voelen.

Houdt u er rekening mee dat vooral voor het hoogseizoen (juli-augustus) het kan voorkomen dat de hotels die wij aanbieden door hun kleinschaligheid geen kamers meer beschikbaar hebben, zeker als u pas vanaf maart boekt. Pas na boeking kan onze agent nagaan welke hotels vol zitten en voor welke een alternatief geboden moet worden. Wij doen dan ons uiterste best om zowel qua prijs als kwaliteit gelijkwaardige hotels als alternatief aan te bieden, maar het kan voorkomen dat een alternatief hotel iets duurder, of juist iets goedkoper is. Meestal weten we binnen een paar dagen na boeking welke hotels beschikbaar zijn en laten we u dit weten.

Houdt u er verder rekening mee dat wanneer voor een driepersoonskamer wordt gekozen het derde bed zelden een bed is van gelijke kwaliteit. Het is voor ons altijd lastig na te gaan wat er ter plekke bij wordt gezet.

Hieronder staan de hotels die TMreizen voor de bouwstenen en rondreizen door IndonesiŽ gebruikt. U kunt onze landarrangementen verlengen door extra nachten op de plek(ken) van uw voorkeur bij te boeken. Bij een aantal hotels worden de extra kosten hiervoor op het aanvraagformulier vermeld.

Sumatra
Java
Bali
Lombok
Flores
Sulawesi
Kalimantan
Molukken

terug

 

 
IndonesiŽ
Bouwstenen
Individuele rondreizen
Reisaanbod per eiland
Reizen op maat
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Aanvraagformulier
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nlvolg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV