Individuele rondreizen naar Indonesie © Travelmarker Reizen

Optionele excursies IndonesiŽ

Midden-Java

Fietstocht in en rond Yogyakarta

Halve dag / € 22 per persoon (bij 2 of meer personen)

In de ochtend van een vrije dag in Yogyakarta op Midden-Java is het bijzonder leuk een fietstocht met gids te maken in de buurt van de stad. De tocht vind plaats in een klein internationaal gezelschap van maximaal 8 personen. U stapt op fietsen (‘opoe-modellen’) en fietst snel de stad uit naar het platteland. U fietst langs rijstvelden en door kleine dorpjes en stopt af en toe om een kijkje te nemen bij een lokale huisindustrie. U ziet hoe kroepoek gemaakt wordt, rijst wordt geplant of geoogst, bakstenen worden gevormd en sojakoeken worden gemaakt. Op zondagen kan het zijn dat er op sommige plekken geen activiteit is. Na ruim 3 uur fietst u weer Yogyakarta in en eindigt u de trip bij het beginpunt of bij het kraton van Yogyakarta welke tot 14.00 uur is geopend. U kunt uw fiets zonder meerkosten tot 20.00 uur ’s avonds terugbrengen, zodat u op eigen gelegenheid nog in Yogyakarta kunt rondfietsen.

Reisverslag van deze fietstocht rond Yogyakarta

backterug

Bali

Fietstocht ten noorden van Ubud

Halve dag / € 42 per persoon (bij 2 of meer personen) inclusief lunch & transport

In de ochtend van een vrije dag in Ubud is het mogelijk een fietstocht met gids te maken ten noorden van Ubud. Omdat u vrijwel de hele tocht afdaalt is deze fietstocht voor iedereen goed te doen en is het de manier om met de echte Balinese levenswijze in de dorpen en op het platteland kennis te maken. Alleen het laatste additionele traject op het einde (laatste 10 km) is zwaar. Dit kunt u ook goed overslaan want ook zonder het zware traject is het nog steeds ruim twee uur heel leuk fietsen. U wordt om 9.30 uur opgehaald en vanaf Ubud naar de startplaats van de fietstocht op korte afstand van het Baturmeer gebracht. De fietstocht wordt in een klein internationaal gezelschap uitgevoerd en is inclusief transport, fiets, gids en een lekkere Balinese lunch. Na de lunch wordt u teruggebracht naar uw hotel. De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

backterug

Raftexcursie op de Telaga Waja

Halve dag / € 46 per persoon (bij 2 of meer personen) inclusief lunch & transport

Raften op de Telaga Waja © Travelmarker ReizenTijdens een vrije dag op Bali is het mogelijk om te raften op de Telaga Waja rivier, op een klein uur rijden ten oosten van Ubud. Deze rafttocht is voor iedereen goed te doen. Echt ruig wordt de rivier niet, het is meer een leuke tocht door een van de mooiste gebieden van Bali. U raft in totaal 14 kilometer over de rivier die zich een weg baant door de wildernis en felgroene rijstterassen ten zuiden van de Gunung Agung, de belangrijkste vulkaan van Bali. Er zit wel een behoorlijk steile afdaling vanaf een vier meter hoge dam in, dus uw raft wordt minstens een keer flink door elkaar geschud. Na afloop verlaat u de raft en klimt u via een redelijk steile trap met schitterende uitzichten het rivierdal uit naar een restaurant waar u een eenvoudige lunch krijgt aangeboden. Transport vanaf uw hotel in Ubud, Sanur, Sidemen, Kuta of Seminyak en weer terug is inclusief.

backterug,

 

 

 
IndonesiŽ
Bouwstenen
Individuele rondreizen
Reisaanbod per eiland
Reizen op maat
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Aanvraagformulier
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nlvolg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV