Individuele rondreizen naar India © Travelmarker Reizen

Individuele rondreizen met privé-chauffeur door India


India-Highlights

9 dagen vanaf € 825

Deze korte rondreis voert u vanaf Delhi langs de highlights van India. U bezoekt de hoofdstad Delhi, de heilige stad Varanasi, de magnifieke Taj Mahal en de paleizen en forten van Jaipur in Rajasthan.

Rondreis India Highlights


 

India-Klassiek

20 dagen vanaf € 1695

Deze rondreis is een echte klassieker. U bezoekt de meest heilige stad Varanasi, de wereldberoemde Taj Mahal en de paleizen, forten en middeleeuwse woestijnsteden van Rajasthan.

Rondreis India Klassiek

India-Rajasthan

14 dagen vanaf € 1025

Deze rondreis voert u vanaf de dynamische hoofdstad Delhi langs de hoogtepunten van Rajasthan. U bezoekt de adembenemende Taj Mahal in Agra en de paleizen, forten en woestijnsteden van dit zeer bijzondere deel van India. U overnacht net als bij onze andere reizen in zeer bijzondere Heritagehotels!

Rondreis Rajasthan


 

Noord-India

11 dagen voor € 990

Deze reis voert u vanaf Delhi via de Gouden Tempel van Amritsar naar de prachtige natuur van de uitlopers van het Himalaya gebergte. U bezoekt 'Little Tibet', de residentie van de Dalai Lama, het Britse Hillstation Shimla en spirituele steden als Haridwar en Rishikesh, de yogahoofdstad van de wereld.

Rondreis Noord-India

Zuid-India Klassiek

18 dagen vanaf € 1650

Deze reis voert u met een grote boog door het tropische zuiden van India. Naast dat u zowel aan de Golf van Bengalen en aan de Arabische zee verblijft, bezoekt u ongerepte wildreservaten, de meest schitterende overblijfselen van Zuid-Indiase architectuur en vaart u met uw privé houseboat over de Kerala Backwaters.

Rondreis Zuid-India Klassiek


 

Zuid-India Highlights

14 dagen vanaf € 1220

Deze reis begint in het vissersdorp Mamallapuram. U bezoekt Indiaas meest interessante plaatsen langs de Arabische zee en de Golf van Bengalen en oude tempelsteden als Madurai en Tanjore. U maakt een tocht met uw eigen drijvende hotel over de Kerala Backwaters en sluit de reis af op het strand van Chowara.

Rondreis Zuid-India Highlights

Noord- en Zuid-India

18 dagen vanaf € 1780

Onze Noord en Zuid-India rondreis voert u langs het beste van India. U bezoekt u de Taj Mahal, de indrukwekkende forten en paleizen van Rajasthan en de fraaie natuur en stranden in het groene zuiden van India. Daar verkent u de Kerala Backwaters per luxe privé-houseboat.

Rondreis Noord- en Zuid-India


   

Alle kaarten van onze rondreizen door India

 

 
India
Individuele rondreizen
Reizen op maat
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Vrijblijvende aanvraag
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nlvolg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV