Individuele rondreizen naar India © Travelmarker Reizen

Betoverend India

Op het tempelterrein © Travelmarker ReizenIndia is een van de meest fascinerende landen van Azië en met zijn miljard inwoners en vele culturen een wereld op zich. Het is met zijn verschillende rassen, eeuwenoude culturen, exotische klederdrachten en enorme variatie aan landschappen een land dat zelfs de meest verwende reiziger in zijn ban weet te krijgen.

India is vooral een land van tegenstellingen: moderne steden met middeleeuwse steegjes waar kamelen, handkarren, riksja’s en koeien elkaar verdringen, paleizen en paupers, kleurrijke tempelsteden en witte stranden, de hitte van de Tharwoestijn en de zuidelijke regenwouden tegenover de eeuwige sneeuw in het noorden.

 

Op de markt van Mysore © Travelmarker ReizenHet land heeft een eeuwenoude en rijke geschiedenis, waarvan de indrukwekkende tempels, forten en paleizen stille getuigen zijn. Proef de sfeer van de drukke, kleurrijke Indiase markten in het noorden en het zuiden van het land. Raak in vervoering door sprookjesachtig Rajasthan met z’n vele magnifieke forten en de paleizen van moghuls en maharajas. Bezoek fascinerend Varanasi, de wereldberoemde Taj Mahal en ontmoet de zachtaardige, vriendelijke bevolking van Zuid-India in de tempels van Madurai en Tanjore.

Voor natuurliefhebbers zijn er schitterende wildparken en voor de strandliefhebber zijn er de zonovergoten stranden van Tamil Nadu en Kerala. Liefhebbers van culinaire avonturen zullen vooral verrast worden door de veelzijdigheid van de Indiase keuken.

 

Op het platteland van India © Travelmarker ReizenTM reizen probeert u tijdens haar individuele rondreizen zoveel mogelijk kennis te laten maken met het ‘andere’ India, waarbij de hoogtepunten van het land uiteraard niet overgeslagen worden. Of u nu een cultuur-, natuur- of strandliefhebber bent, van avontuur of wandelen houdt, bij TMreizen vindt u wat u zoekt!

Omdat u op al onze rondreizen uw eigen vervoer met chauffeur tot uw beschikking heeft, komt u op plekjes die zelden bezocht worden en kunt u onderweg stoppen waar u wenst. 

In de Tharwoestijn © Travelmarker Reizen

 

 
India
Individuele rondreizen
Reizen op maat
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Vrijblijvende aanvraag
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nl

volg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV