Reizen naar Costa Rica © Travelmarker Reizen

Costa Rica - Vervoer

Vervoer naar Costa Rica

Internationale vliegtickets naar Costa Rica

In combinatie met een landarrangement kunnen wij ook uw internationale vliegtickets voor u regelen. Houdt u er rekening mee dat u uw voorkeur voor een vertrekdatum en/of luchtvaartmaatschappij zo vroeg mogelijk aan ons kenbaar maakt. U maakt dan meer kans dat wij het voor u geschikte vliegticket naar Costa Rica kunnen regelen, omdat kort voor vertrek veel vluchten al volgeboekt zijn.

U kunt hier meer lezen over het boeken van vliegtickets via TM reizen

U kunt hier meer lezen over het internationale vliegveld van San Jose

Vlucht via de VS

Indien u via de Verenigde Staten naar Costa Rica vliegt, en daar dus moet overstappen, bent u verplicht een elektronische reistoestemming aan te vragen.

Vervoer in Costa Rica

Binnenlandse vluchten in Costa Rica

Vanzelfsprekend kunnen wij ook binnenlandse vluchten in Costa Rica voor u verzorgen. U kunt op het vrijblijvende aanvraagformulier aangeven welke vliegtickets uw wenst

Overland in Costa Rica

Delen van onze bouwstenen en rondreizen in Costa Rica worden uitgevoerd met een eigen huurauto of met een comfortabele shuttle-bus in internationaal gezelschap (join-in). De laatste kunnen wij wij voor u regelen tussen de belangrijkste toeristische bestemmingen in Costa Rica. De prijzen voor deze join-in transfers van ongeveer 2 tot 6 uur liggen tussen de € 17,- en € 38. U kunt op het vrijblijvende aanvraagformulier in het opmerkingenveld onderaan aangeven welke join-in transfers u in Costa Rica wenst. Op basis van onze jarenlange ervaring in Costa Rica hebben wij de Costa Rica Join-in rondreis voor u samengesteld, die u per comfortabele shuttle-bus langs de hoogtepunten van het land voert.

Voorwaarden van de join-in transfers

De transfers tijdens uw reis worden op join-in basis uitgevoerd, u reist samen met anderen in een internationaal gezelschap. Zorgt u ervoor op de aangegeven afhaaltijden klaar te staan. Het kan zijn dat u iets eerder of later opgehaald wordt, hier kan ongeveer 15 minuten speling in zitten. Indien u niet op de afgesproken tijd aanwezig bent wordt er even op u gewacht, maar indien u dan nog niet op komt dagen (na circa 10 minuten gewacht te hebben) doorgereden. U heeft dan uw transfer gemist en zult dan op eigen gelegenheid en voor eigen kosten naar de volgende bestemming moeten reizen. Verder mag u een stuk handbagage meenemen in de bus en een stuk grote bagage (een koffer, reistas of rugzak). Voor elk stuk aanvullende bagage wordt een bedrag van usd$10 gerekend per transfer. Het vervoer van deze aanvullende bagage dient vooraf bij onze lokale agent aangevraagd te worden. Artikelen als surfboards, fietsen en kayaks kunnen niet als bagage meegenomen worden.

terug

 

 
Costa Rica
Bouwstenen
Individuele rondreizen
Reizen op maat
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Vrijblijvende aanvraag
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nlvolg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV