Reizen naar Costa Rica © Travelmarker Reizen

Reizen op maat door Costa Rica

met een huurauto door Costa RicaWilt u Costa Rica op uw eigen manier verkennen? Reizen per huurauto geeft u de vrijheid zelf uw route en tempo te bepalen. Lees meer over het zelf verkennen van Costa Rica per huurauto

U legt uw wensen bij ons op tafel en in overleg met u stellen wij uw ideale reis op maat samen, compleet met de hotels van uw voorkeur. Dit kunnen hotels zijn die we bij onze standaardreizen gebruiken, maar uiteraard ook alternatieve, niet op onze website vernoemde hotels. Bekijk onze selectie van hotels in Costa Rica

Het huren van een auto met privéchauffeur is een bijzonder prijzige aangelegenheid in Costa Rica. Indien u niet zelf wenst te rijden kunnen wij ook reizen op maat aanbieden op basis van join-in vervoer. U reist dan in een klein internationaal gezelschap. Dit zijn geen groepsreizen, u deelt enkel het vervoer. Onze standaardreis op basis van join-in vervoer is de Costa Rica Join-In rondreis. U kunt deze desgewenst naar smaak aanpassen.

U kunt indien u al weet wat u precieze wensen zijn gebruik maken van ons aanvraagformulier, maar ons voor aanvullend advies ook even tijdens kantooruren bellen op 020-489132.
Stel ons uw vragen gerust per mail of telefoon of maak een afspraak om eens rustig uw reis en reiswensen door te spreken met één van onze medewerkers op ons kantoor in Amsterdam.

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

 
Costa Rica
Bouwstenen
Individuele rondreizen
Reizen op maat
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Vrijblijvende aanvraag
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nl

volg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV