Reizen naar Costa Rica © Travelmarker Reizen

Costa Rica - Hotels


TMreizen maakt in Costa Rica gebruik van kleinschalige en sfeervolle hotels. Meestal gelegen in het groen en vrijwel altijd met zwembad. Bij ons dus geen onpersoonlijke meersterren hotels die in willekeurig welk land hadden kunnen staan, maar hotels en lodges met de typische Costaricaanse gezelligheid en gastvrijheid waar u zich snel thuis zult voelen.

Hieronder staan de hotels, lodges en resorts die TMreizen voor de bouwstenen en rondreizen door Costa Rica gebruikt.

Alternatieve hotels

Onderaan de diverse hotelpagina's staat tevens een link naar de alternatieve hotels die we op de diverse bestemmingen in Costa Rica gebruiken. Vooral voor de drukkere periodes, zoals december en januari, zal het niet altijd mogelijk zijn alle standaardhotels die we gebruiken aan te bieden, vooral niet wanneer u kort tevoren boekt. De toename van het aantal hotelbedden heeft de laatste jaren geen gelijke tred gehouden met de toegenomen populariteit van het land. Omdat de hotels kleinschalig zijn en dus snel volgeboekt zijn, moeten we soms van de alternatieve hotels gebruik maken of soms zelfs routes omgooien omdat in een enkel geval er in een bepaalde bestemming geen enkel vergelijkbaar hotel meer beschikbaar blijkt te zijn. Dit is iets waar u bij boeking rekening mee moet houden. U kunt erop vertrouwen dat wij ons uiterste best zullen doen u in gelijkwaardige hotels onder te brengen. Vandaar ook dat wij expliciet de alternatieve hotels op onze website noemen, transparantie staat bij ons voorop!

terug

Villas Rio Mar - Dominical
Drake Bay - Punta Marenco Lodge
Corcovado Tent Camp Lodge
Drake Bay - Punta Marenco Lodge
Drake Bay - Punta Marenco Lodge
Hotel La Puerta del Sol - Playa del Coco

 

 
Costa Rica
Bouwstenen
Individuele rondreizen
Reizen op maat
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Vrijblijvende aanvraag
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nlvolg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV