Reizen naar Cambodja © Travelmarker Reizen

Cambodja - Vervoer

Vervoer naar Cambodja

Internationale vliegtickets naar Cambodja

De voordeligste manier om naar Cambodja te reizen is via Thailand. Al onze Cambodja bouwstenen en individuele rondreizen beginnen dan ook in Bangkok, de hoofdstad van Thailand.

In combinatie met een landarrangement in Cambodja kunnen wij ook uw internationale vliegtickets voor u regelen. Houdt u er rekening mee dat u uw voorkeur voor een vertrekdatum en/of luchtvaartmaatschappij zo vroeg mogelijk aan ons kenbaar maakt. U maakt dan meer kans dat wij het voor u geschikte vliegticket naar Bangkok kunnen regelen, omdat kort voor vertrek veel vluchten al volgeboekt zijn.

Vervoer in Cambodja

Te land, ter zee en in de lucht in Cambodja

Over de weg in Cambodja

Voor een groot deel reizen wij per boot door Cambodja. Wanneer er over de weg gereisd wordt tijdens onze bouwstenen en rondreizen in Cambodja maakt u gebruik van airconditioned minibusjes.

Binnenlandse vluchten in Cambodja

In combinatie met onze bouwstenen en rondreizen voor Thailand, Laos en Cambodja is het mogelijk uw vliegticket van Phnom Penh naar Bangkok (of vice versa) bij ons te reserveren. Deze vliegticket ontvangt u niet bij uw reisbescheiden, maar pas van onze agent ter plekke.

Vliegticket van Phnom Penh naar Bangkok (Thailand) € 210 Dagelijkse vlucht

U kunt op het vrijblijvende aanvraagformulier aangeven welke vliegtickets uw wenst

 

 
Cambodja
Individuele rondreizen
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Aanvraagformulier
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nlvolg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV