Reizen naar Cambodja © Travelmarker Reizen

Individuele rondreizen door Cambodja


Rondreis Cambodja Highlights

Cambodjaanse danseres © Travelmarker Reizen12 dagen € 825

Deze rondreis voert u langs de hoogtepunten van Cambodja. U reist van de wereldberoemde ruïnes van Angkor bij Siem Reap via de trendy hoofdstad Phnom Penh en het koloniale plaatsje Kampot naar de gezellige kleine badplaats Kep in het zuiden. Daar kunt u van een paar heerlijke laatste dagen aan het strand genieten en wandelingen maken door het mooie regenwoud direct achter de badplaats.

Lees verder

 

Rondreis Laos & Cambodja

apsara © Travelmarker Reizen22 dagen € 2085

Deze rondreis voert u van Bangkok naar het ongerepte noorden van Laos met zijn vele kleurrijke etnische minderherheden. Via het romantische Luang Prabang en het karstgebergte van Vang Vieng reist u naar de hoofdstad Vientiane, waar vandaan u naar Cambodja vliegt. Daar bezoekt u de ruïnes van Angkor, Phnom Penh en heeft u een paar heerlijke laatste dagen aan het strand van Kep.

Lees verder in Laos

 

   

Rondreis Cambodja & Vietnam

Cambodjaanse © Travelmarker Reizen10 dagen € 855

Deze rondreis voert u vanaf de ruïnes van Angkor via Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja naar de altijdgroene Mekongdelta in Vietnam, waar u kunt genieten van het leven op en langs het water. De reis eindigt in Ho Chi Minh City, het voormalige Saigon.

Lees verder

 

Rondreis Cambodja & Vietnam

Cambodjaanse monniken © Travelmarker Reizen14 dagen € 1185

Deze rondreis is identiek aan de kortere rondreis van Angkor Wat naar Ho Chi Minh City in Vietnam, maar wordt verlengd met een verblijf in de badplaats Kep in het zuiden van Cambodja. Een must voor liefhebbers van zowel cultuur als zon, zee & strand.

Lees verder

 

   
 
Cambodja
Individuele rondreizen
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Aanvraagformulier
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nlvolg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV