Reizen naar Cambodja © Travelmarker Reizen

Cambodja Reizen - Stranden en Paleizen

Angor Thom © Travelmarker ReizenBij Cambodja denken de meeste reizigers direct aan de beroemde ruïnes van Angkor. Het land heeft de nieuwsgierige en avontuurlijke reiziger echter bijzonder veel meer te bieden. Van prachtige witte stranden tot nauwelijks door toeristen bezochte plaatsen met prachtige koloniale gebouwen. Verdwaal tussen de tempels van het Angkor complex, flaneer over de boulevard van de bruisende hoofdstad Phnom Penh, geniet van de zonsondergangen op de Mekong rivier en maak kennis met de uiterst vriendelijke en gastvrije bevolking die de buitenlandse toerist met open armen ontvangt.

TM reizen biedt voor Cambodja een aantal bijzondere reizen aan, waarbij u onder andere de tempelruïnes van Angkor, de hoofdstad Phnom Penh en de stranden van Cambodja bezoekt. U kunt u kiezen voor een complete rondreis door Cambodja of een combinatiereis Cambodja en Laos of rondreis Cambodja en Vietnam.

Kortom, unieke reizen langs de nog slechts zelden bezochte hoogtepunten Cambodja.

 
Cambodja
Individuele rondreizen
Vervoer
Hotels
Reisinfo
Reizigersfeedback
Aanvraagformulier
Onze reizen zijn voorbeeldreizen en kunnen uiteraard naar wens aangepast worden. Belt u ons gerust voor een passend advies:
020-4891323
of mail naar info@tmreizen.nl

volg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV