Bouwstenen TMreizen © Travelmarker Reizen

Stel zelf uw ideale vakantie samen met onze bouwstenen !

Leon - Nicaragua © Travelmarker ReizenTM Reizen biedt op verschillende bestemmingen een aantal bouwstenen aan. Deze bouwstenen zijn goed uitgebalanceerde korte reisblokken die los geboekt kunnen worden, of die u met elkaar kunt combineren tot een rondreis op maat. Om deze bouwstenen zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten kunnen wij het noodzakelijke vervoer en eventuele losse hotelovernachtingen voor u regelen. U kunt een bouwsteen desgewenst verlengen door extra overnachtingen in het eerste of laatste hotel van de bouwsteen te boeken.
Geef op ons vrijblijvende aanvraagformulier (dat u per bestemming in het rechtermenu kunt vinden) aan welke bouwstenen u wenst en wij doen u op basis daarvan het voorstel voor een voor u zo ideaal mogelijke reis. Door onze transparante offertes krijgt u een goed idee hoe de reissom voor uw reis is opgebouwd.

Individueel of in internationaal gezelschap

Tijdens de meeste bouwstenen die TM reizen aanbiedt reist u individueel. Op sommige bestemmingen bieden wij eveneens 'join-in' bouwstenen aan waarbij u deel uitmaakt van een kleine (meestal internationale) groep (dit geven wij duidelijk aan). De meeste bouwstenen kunnen elke dag van de week beginnen. Indien er vaste vertrekdagen zijn wordt dit bij de bouwsteen duidelijk vermeld.

In het rechtermenu kunt u zien voor welke bestemmingen we bouwstenen aanbieden.

 

 
Bouwstenen
Thailand
IndonesiŽ
Costa Rica

volg ons op facebook!
Travelmarker Reizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds

© 2019       Travelmarker Reizen BV